Awards


www.afristay.com
Supertrots zijn we op het ‘Certificate of Excellence 2017’ dat we van Afristay gewonnen hebben. Met dank aan tevreden gasten en mooie reviews.

So proud of this ‘Certificate of Excellence 2017’ we received from Afristay. Big thank you to our guests and their wonderful reviews. .


 
<

ZaZoe heeft een kleinschalige, intieme 'lodge' (hotel) in Zuid-Afrika.De maximale capaciteit van de lodge is achttien personen, verdeeld over 7 chalets en rondawels. De lodge is te gebruiken voor een enkele overnachting met ontbijt tot volledig verzorgde vakanties in het noorden van Zuid-Afrika. Tevens worden er workshops gegeven over fotografie, eco-awareness, outdoor cooking of een combinatie hiervan. Zie workshops. Daarnaast is de locatie geschikt voor bedrijfstrainingen, speciale programma's, een bijzonder familiefeest of als uitvalsbasis voor een prachtige huwelijksreis.


Maar ook voor iedereen die zelf een rondreis wil samenstellen is een (kort) verblijf bij ZaZoe geschikt. Bijvoorbeeld als je het noordelijke gedeelte van Zuid-Afrika verkent. Of als je op doorreis bent van Zuid-Afrika naar Botswana of Namibië. ZaZoe ligt dichtbij meerdere grensovergangen naar Botswana zoals Grobler's Bridge (60 km), Zanzibar (40 km) en Platjan (80 km). De grensovergang Breitbridge naar Zimbabwe is 250 km verderop.

Kom naar Zuid-Afrika, ontdek het relaxte levensritme en geniet van de natuur, cultuur en al het goede dat dit land je te bieden heeft. De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om je verblijf in de 'regenboognatie' onvergetelijk te maken.

De lodge van ZaZoe ligt in het noorden van Zuid-Afrika. In de provincie Limpopo. Het is 4,5 uur rijden vanaf Zambezi drive Pretoria en dichtbij de grens met Botswana. Het is een 'gamefarm' oftewel wildboerderij met allerlei antilopen, zebra's, struisvogels, giraffen en nog veel meer wilde dieren. En een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Luipaarden, cheetahs, hyena's en jakhalzen komen heel af en toe voor. Zij komen en gaan echter zoals ze dat zelf willen.

ZaZoe organiseert tevens excursies naar Kruger National Park, Tuli Block in Botswana en andere nationale en particuliere parken, culturele, actieve en sportieve activiteiten. ZaZoe is zeer flexibel en stelt graag een pracht vakantie op maat op. Voor een lijst met allerlei leuke activiteiten en excursies, zie verblijf & activiteiten.

 

 
Copyrights ZaZoe Xperience South Africa.