In 2012 werd deze vakantiebeurs in de Beurs van Berlage in Amsterdam voor de allereerste keer gehouden. Het bleek een groot succes. Zoals de organisatie zegt: "De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Op deze vakantiebeurs vind je zowel grote aanbieders, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die voor u kleine parelreizen hebben waar je zelf nooit aan gedacht zult hebben: van Poolreizen tot Kloosterwandelingen."

ZaZoe Xperience neemt dit jaar wederom deel aan deze beurs en wel op:

  • 5 & 6 januari 2019 in Amsterdam, in de Beurs van Berlage

Voor meer informatie over de beurs, ga naar de website van de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen.

We spreken je graag over een bijzondere afrikaanse experience!
Wij mogen trouwens elk jaar een beperkt aantal vrijkaarten weggeven. Mail ons gerust als je interesse hebt. 

 

Kamperen onder een spectaculaire sterrenhemel, midden tussen het wild. Zélf zo’n stoere Land Cruiser rijden, dwars door de bush. Langzaam één worden met het betoverend mooie Afrika.” Seasons maakte een avontuurlijke offroad reis met ZaZoe Xperience into the wild, dwars door Botswana en Zambia.

 

Klik hier om te genieten van dit verslag.

 

 

In de reis & vakantiekrant van de Utrechtse Vakantiebeurs staat een artikel over onze emigratie. Plus onze aanpak voor de maatwerk rondreizen die we tegenwoordig door zuidelijk Afrika organiseren. Alles over het optimaal ontzorgen van onze gasten, wat ons vak is. 

 

Hier kun je dit artikel lezen.

 

 

Reishonger journalist Martijn kwam bij ZaZoe langs en was erg benieuwd hoe wij ertoe zijn gekomen om een lodge in Zuid-Afrika te beginnen. En wat komt erbij kijken om deze op te zetten en te runnen.

 

Hier kun je dit artikel lezen.

 


In tijdschrift Seasons een artikel over ‘logeren bij Nederlanders’. Altijd fijn om in den verre toch vertrouwd Nederlands te kunnen spreken. Of te weten dat ‘afspraak ook echt afspraak is’. Of niet al té exotische dingen te moeten eten zonder er achter te komen wat het eigenlijk is. ZaZoe Xperience geeft aan wat de mogelijkheden zijn in Zuid-Afrika en omliggende landen. Daar organiseren wij heel graag mooie, avontuurlijke rondreizen. Wel gebaseerd op enkele Nederlandse grondbeginselen... 

Klik hier om het artikel van Seasons te lezen.

 

 

 

 
Copyrights ZaZoe Xperience South Africa.